Šťěstí
Anotace: Pak jsem šťastná :)
Unavena do postele klesnu,
probouzím se až ve snu,
šťastné zážitky měla jsem bdící,
užívám si jich i jako spící.
S miláčkem běháme po louce,
krávy a ovce vidouce,
veselí padáme do mokré trávy,
celý svět připadá mi jako pravý,
vůně trávy, květin, lesa,
srdíčko mé přitom plesá,
jen bzukot hmyzu nemám ráda,
ti ve mě nenajdou kamaráda.
Štěstí mé je v tom s kým jsem,
ať je noc, nebo ať je den,
láska mne celou naplňuje,
štěstí mou duší prostupuje,
já miluji HO, on to ví,
mé oči vám to napoví,
jsou to studny čisté pravdy.
Přečteno 614x
Tipy 16
Poslední tipující: Paulín, Kapka, WAYWARD, jedam, Dev_LATea_princess, Gabi, LucQa, Lilly Lightová, Seanko
Komentáře (6)
Komentujících (6)