Zkažený třešňový kompot
Anotace: Moje škola mi občas leze na mozek, proto ty termíny.. :D
Cítím se, jak zkažený třešňový kompot,
který jsem k obědu málem snědla.
Nemám už ani chuť ochutnat Tvé rty.
Ačkoliv na trhu nabídky je podivně prázdno.
Na trhu je prázdno,
venku je prázdno,
doma je prázdno,
v hlavě je prázdno.
Jen já se pořád poptávám..
Tudíž se tržní mechanismus hroutí.
Nefunguje.
A v duši je díra
obrovských rozměrů.
Tohle už nikdo nezalátuje.
Cítím se, jak zkažený třešňový kompot,
možná je to tím, že ani ten broskvový nebyl nic moc.
Přečteno 727x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, WAYWARD, kikis, Jana M.
Komentáře (4)
Komentujících (4)