Tak zahoď už tu cigaretu!
Anotace: Trocha osvěty nezaškodí...
Tak zahoď už tu cigaretu
a zas mne k sobě přiviň blíž,
zeptej se medových mých retů,
jestli je políbiti smíš!
Nechci být jak uzenka Tvoje!
Jsem dívka, láskou vonět mám...
Zkus odbourat zlozvyky svoje
a já Ti nebe poznat dám!
Kouření krátí dech i roky,
co bys tu se mnou mohl být,
psát svými skutky Lásky sloky,
či snad chceš brzy v hrobě hnít?
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: padající do neznáma, Holis, nejsembásník, labuť, vapiti, ni.va, Psavec, Verena, Severka, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)