Až
Až najdu kapku rosy,
co ve vlasech se nosí.
Až najdu zámek z písku,
kde budem chodit bosí.
Pak naleznu já smysl,
za který každý prosí.
A obléknu si kabát,
co každý by rád nosil.
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: ARNOKULT, BARBYE, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)