Světlo mé tápe...
Anotace: Pochopí asi jen ti,co přestali s pitím..
Světlo mé tápe ve stínu hvězd,
obojku na bílém dni.
Upsala pamětí sevřená pěst,
navěky zůstane s ní.
Taveným poutem mrak ukáže směr,
z deště pod jedoucí vlak.
Prohnilé pražce na tisíc děr,
sálají do tepen tlak.
A zámek bez klíče otočil poháru,
nešlape na cestě zpět.
svobodnou písničku notuje po ránu
do šťastných budoucích let.
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, fab four, Doradan, Jitinka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)