Bez cukru a mléka
Anotace: nic není nemožné, ani usnout o hodině tělocviku. ale s tou kávou jsem to nějak zvládla...pro člověka, kterého si vážím víc než kohokoli jiného.
Sbírka:
Kytarové balady
Usínat na lavičce v hale,
topit se v černé kávě
z automatu.
Bez cukru a mléka.
A myslet na Tebe, ale
vědět, že jsi na tom právě
a napořád hůř
než já a moje řeka,
do níž vkročím dvakrát.
Protože nic není nemožné,
i když tomu
nechceš uvěřit.
Snad mě pro to máš rád.
Jsem stránka Tebe, přelož mě!
Víš, že si to
nedám vymluvit.
Vždy budu Tvou částí,
s tím nic nenaděláš...
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, jedam, Kapka, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)