...jde o to, jakou motorku...od jistého věku totiž mužům motorky strašně sluší...tak aby o ni nebyl větší zájem než o ta čtyři kola se střechou :o)))
08.03.2009 20:11:00 | Lorraine
mám slabost pro trabanty a trojkolky aj...
problém je, že jim moc nerozumím, ale vono to příjde, příští rok dělám řidičák!:o)
03.03.2009 17:41:00 | kikis
Možná je na dvorku, nebo si ji kluci vypůjčili. Takhle to dopadá, než listí opadá :-)
03.03.2009 00:35:00 | Kapka
ledaskomu ke stáří vystačí tři nohy, jedna je kovová a používá se i jako ukazovátko ... :-)
03.03.2009 00:25:00 | ni.va
Motorku, nebo aspoň kolo...
Kam spěchat, auta jsou pro zaměstnaný matky...
už s taky těším, až ho prodám (jestli dřív nedoslouží)
03.03.2009 00:20:00 | Norma