Poutavá báseň.
Myšlenky,názory,úvahy-to je jedno,ale moc toho vyjadřují.Nápaditá forma.
05.03.2009 19:05:00 | s.e.n
ST! báseň má své kouzlo a hlavně pochopení. To je dobře a líbí se mi to. Zní mi upřímně a vede k zamyšlení.
03.03.2009 18:56:00 | NikitaNikaT.
dvakrát jsem přečetl, dvakrát v tom uviděl něco jinýho, a chcu číst potřetí, i kdyby to bylo stejný jako poprvé.
super, st
03.03.2009 11:37:00 | tooc
to každopádně,pokud někdo tento princip nepochopí,bude se utápět ve svých slzách.....a pak když se utopí,řekne si:sakra to trvalo moc dlouho,kolik mám před sebou ještě těch krásných dní? Proč sem se neutopil dřív?
03.03.2009 03:12:00 | airelle