...bez křídel
Říkal jsi mi: můj andílku,
to tehdy na začátku cesty...
Pak trhali jsme pírko po pírku,
a torzo křídel mých
do bláta pohodili...
Teď říkáš mi, že jsem jiná
tak dospělá
už žena...
Jen já vím,
že s Tebou ztratila jsem nevinnost...
Však touha létat ve mně zůstala
a tu nezaplašíš svojí láskou...
...bez křídel.
Přečteno 413x
Tipy 22
Poslední tipující: Nussichoco, ONEwithoutFACE, Agniezka, Kapka, Holis, Tacca, floreciente, Mbonita, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)