kurzovní....
Anotace: pár žhavých želízek z nabídek...
vztahy a my...
ty a já
a naše narušená rodina...
rychločtení...
aplikace metody
jak přečíst knihu v rychlém tempu
což znamená
zorným úhlem pohledu eliminovat písmena...
biologický...
proč je krev /po alkoholu/
to nejlepší
co nám proudí v žilách...
matematický...
jak se z nuly stává jednička..
rozdíl mezi devítkou a šestkou
švédská trojka...
církevní...
pro ženy - jak se stát z řadové Řádové sestry zaslouženě Matkou /představenou/
pro muže - jak vyzrát na celibát...
astronomický...
návod k očistě Mléčné dráhy...
několik rad pro průměrné občany
kdyby slunce zhaslo...
sociální zemědělství...
jak orat s lidmi...
o setí a sklízení...
co dělat a jak zpracovat
když máte na hlavě stlučené máslo....
ekonomicky snadno a rychle...
peníze
co s nimi a bez nich
a proč je jejich předností množství...
utrácení...
zfixlování fixních sazeb
poplatky
úplatky
přeplatky a nedoplatky
vyplnění složenky
údržba peněženky
euforie z hypotéky
inflace
deprese
možná východiska z krize
místo střelby kolty si zalistujte v knize...
Přečteno 371x
Tipy 36
Poslední tipující: sophia92, Holis, Tacca, Lilly Lightová, voedor, fab four, Dota Slunská, Loudilka, Fighting Dreamer, Maro Deives, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)