Horské počasí, co neví, co zaslouží si svět nebo ono samo...
Snad toužím po něčem, co není.
Možná chci, abys bojoval.
Možná, abych bojovala já.
Snad je to tím, že jsem se vždycky rvala.
A ty si i bez toho mým stínem.
Možná jen hledám kudy utýct.
Možná chci jako každý víc.
A nebo není nikdo, kdo mě pozná...
Když vidím v zrcadle jen prázdnou tvář,
jak zoufale se snaží naplnit...
neexistujícími splněnými přáními,
a jak střípky smíchu, co zbyl začínají být falešné..
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: padající do neznáma, S.e.e.d.r, enigman, zena, Rbb
Komentáře (0)