Blogy
Anotace: najdete mě na kyslikuv.blog.cz ;)
Čtením cizích životů inspirativně rozšiřujeme si ten vlastní.
Neustálím rozšiřováním unikám z rozrůstající se pasti
bytí a nebytí monotooooooního světa
však jednou přijde konec,
odzvoní pohádce zvonec
a bude se mnou veta.
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)