Pocta Gary Burtonovi
Anotace: včera večer jsem byl na koncertě ... bylo to zajímavé ...
Dvě nohy, dvě ruce, čtyři paličky,
však z tónů složíte svět celičký,
já bych si dávno ruce zamotal,
však Vy jste jako démon hrál.
Ty tóny celým Rudolfinem zněly,
snad do srdce všem lidem doletěly
a pokud ne, tak já vím jistě,
že mě zasáhly Vaše tóny čisté.
Makoto Ozone s Vámi na piáno hrál,
s obrovským úžasem přihlížel sál.
Děkuji za ten pocit víc než skvělý,
až k mému srdci tóny Vaše doletěly.
Dohrála hudba a tóny odpluly do dáli,
však myšlenky, ty ve mně navždy zůstaly.
Hudbu si z CD pustím kdykoli se mi zamane,
však díky za ten zážitek Vám - Gary Burtone!
Komentáře (5)
Komentujících (5)