hledani davu ve mne
zadna fikce
jen mazoretka.
uvitr me
**
jak se mam citit
kdyz neslysis to
co ti rikam.
na zemi smotany kabely
od fotaku
znicim pametovku
hodim ji do rozbourenyho davu
.
stavy vsech lidi okolo
a moje velka show.
zlamana hlava
rozrezany paze
kolem me desitky hlasu
klecim a na zed
pisu krvi
svy pravy jmeno.
a tvy, protoze ty
si hlavni role myho filmu.
tolikrat napsany
vzkazy
smazany
neodeslany.
tolik slov
ktery se k tobe mely dostat
sou ted prilepeny na stene
a koukaj tu na me
spolu s fotkama
a napisem
a kapkama
a slzama
mnou.
muj polocas
rozpadu
.
na kolenou
miluju ty fotky
jak padal snih
a kazda vlocka
byla dukazem nasi
nekonecny lasky.
necham si na zada
vytetovat
forever young
a pod to velky
E M B R Y O
bude mit tvoje oci
...
.
.
.
nikdy uz te nechci videt
/šžíéášřžéířžíéýáéčřýřžýář/
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Slečna z konce duhy, kucky, Já Esther Ruth, mattoni.uz.neni, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)