Kakao
Probdělá noc
utopená v samotě
černé kávy.
Realita
nepochopených
myšlenek
vyslovených
nazdařbůh.
Aby nebylo ticho.
Raději bych
měla mlčet.
Mluvit méně.
Zbytečné pustit
po hladině
vychladlého čaje.
Horké kakao
prý pomůže víc
než černá káva,
říkal táta.
"A netrap se,
když občas
budeš sama."
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Psavec, enigman, kikis, voedor, Romana Šamanka Ladyloba, Norma, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)