Anotace: Tohle je takový ten pocit, když přijdete, domů s pár promilí v krvi, lehnete si na postel a koukáte do stropu.
Já teda když přijdu domů s promilema v podpaží, tak mě napadaj úplně jiný věci a ty bych těžce publikoval ;-) Na umření je mi až druhej den, ale to se zlepší, to se přepije.
03.03.2009 23:04:00 | Jarin Kalin