Šlupka z pomeranče
Anotace: Reakce na jedno mé období...
Jsem šlupka z pomaranče
a z pomeranče šlupka jsem,
cpu se pomerančema
a cpu se jima každej den.
Jsem kulatá jak pomeranč
a jak pomeranč kulatá jsem,
kulatá jak pomeranč jsem
a jsem kulatější každým dnem.
Jsem kupující pomerančů
a pomerančů kupující jsem,
kupuji si pomeranče
a je mi blbě celej den.
Přestala jsem pomeranče
cpát do sebe každej den,
místo toho dám si rajče
a zapiju to čajíčkem.
-na kraji svého ranče
potkala jsem šlupku z pomeranče:p
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)