Revoluční usedlina
Anotace: ................
Kávová usedlina
v modrém hrnku
ze zamyšlení mě probouzí
vím kdo je vrah
ten muž na plakátě
když hraji karty
s paňáky vodky
čtu si
knihy v přírodě
na divokém východě
našeho města
moře civilizace
které proudí
venku zuří přestřelka
slovní
nevím
kdo to byl
šavle se míhají
jen tak si tančí
rudá tekutina
kape
po chlapcově čele
venku za oknem
vrah
který uplácí
nikdo nic nevidí
nebo nechce
krev na dlažbě
Rudého náměstí
přízrak který vraždí
po kavárnách
mezi chody……
jed v krvi
všichni na Sibiři
bez Cara
bez vlády
když zazněl výstřel
z Aurory
stará říše zaniká…..
vodka se pije dále
mezi mrazem
bílým sněhem.
Přečteno 366x
Tipy 36
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lenullinka, Pokusný králík s melounovou náplní, Analisieren, boruvka175, Holis, carodejka, kikis, padající do neznáma, Dota Slunská, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)