Strom
Stál strom
uprostřed domu
nedal se,nedal pokácet
a beton z domu
tomu stromu
rozhod se sílu utrácet.
Vpít se do dřeva
porazit živé
-však strom je potřeba
a pocity chtivé
nutí mne zbořit krásný dům
by strom mohl stoupat k nebesům
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, padající do neznáma, BARBYE, Němá, Barbell, WAYWARD, Jarin Kalin, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)