Marnivá.
Nikdy bys nevzala
těch botek na kličku,
ulice už tě zná
klapotem střevíčků.
Sousedky zůstanou
vždy pouze němě stát,
v parádě utopíš
pokaždé celý plat.
To asi v kadeřnictví
jdou ti již na ruku,
vlasy jsou dokonalé...
nebo máš paruku?
Na každou drogérii
jsi učinila nájezd,
cítit jsi v ulici
téměř jak ruský zájezd.
Pláčem nemůžeš utopit
pražádné svoje splíny,
vždyť by sis rozmazala
své drahé oční stíny.
Pěčlivě zkontroluj
délku svých krásných nehtů,
muže bys upoutala
třeba i škopkem dehtu.
Marně by u tebe
hledal muž pokoru,
pyšně svou ozdobu,
nos, nosíš nahoru.
Na svět prý hledíváš
hrdě a příliš z výšky,
šminkami zakrýváš,
že už máš přes tři křížky.
Chceš vzhledem přilákat
jen mužů pohled zbožný,
jak pětka falešná
neseš se do záložny.
Přečteno 332x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Oťas, Barbell, 5thelement, WAYWARD, Tacca, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Spadlá z nebe, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)