V kavárně
Anotace: Hledám, ale nenacházím... Trošku laciné.
Sedím v kavárně u stolu
a piji kafe
dívám se na dívku co pije kofolu
a s jinou dívkou blafe
chodí sem spolu
Já chodím sám
jsem totiž sám
ony dvě jsou spolu
to se ale maj
Jak dlouho se asi znaj?
nevím
na to se jich nezeptám
sednu-li si k nim ke stolu nebudu sám
teď váhám
Dopil jsem kafe
již to nemá cenu
půjdu zpátky na ulici
třeba tam najdu svou ženu.
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, ona, Mbonita, Spadlá z nebe, WAYWARD, 5thelement, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)