Anotace: kdyz uz jsou tu lidi co si potrpi na to deleni...tak by to asi patrilo do miniatur..byt tu takova kategorie, urcite to tam dam. nebo spis ne.
s tou veceri...
vidim to tak, ze..
mas nejakej problem a okoli vo tom nevi...
a nebo to vi a ty si myslis, ze ho to nezajima...
a nebo me jeste napada, ze se s tim dokazes docela dobre smirit..nebo se snazis...
04.03.2009 18:15:00 | embryo v hlave