aha takže jsme ve 14tém století a verše musí mýt svou pravidelnou rytmiku?
03.03.2009 23:51:00 | Myff
Když je jeden verš o kilometr delší než jiný, tak to svědčí o tom, že je něco špatně. Tady ale je indicií více. Možná jsou to ty tlachy o ničem, umělé rýmování nesmyslů, nebo prostě totální absence nějaké myšlenky. Uložím si to do encyklopedie pod heslo: Plytký Shit.
03.03.2009 23:43:00 | Horacio