no nenapsal jsem to teĎ ale chvíli po narozkách, měla to být metafora toho že jsem zase starší :)
05.03.2009 21:22:00 | Myff
děkuji moc za komentář,udělal mi velkou radost.docela bych ráda,aby sis přečetl i mojí úvahu,protože tvůj názor beru víc než názor jiných,neznalých.
jinak tvoje báseň,jak už skoro každá,je velice povedená....jen se ptám,jak to,že sfoukáváš svíčku?
04.03.2009 14:57:00 | airelle