K narozeninám
Anotace: Tato báseň je pro mojí milovanou dceru, která právě dnes slaví své PRVNÍ narozeniny
Dny utekli jako voda,
dorostlo Ti spoustu vlásků,
přišli také první krůčky,
dáváš nám všem svojí lásku.
Viděla jsi první sníh,
měla první vánoce,
voláš na nás táta, máma,
a to vše již po roce.
Víš moc dobře, jak jsi velká,
zatancuješ na písně,
říkanky si spolu dáme,
po koupání přičísnem.
Naše milá Ellinko,
přejeme Ti ze srdce,
hodně štěstí,zdraví,lásky,
v dnešní den i v životě.
Tvůj táta a máma
Přečteno 578x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, zlomeny srdce, Markéta Hl., labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)