Prízrak..
V Mare Vaporum sa mi páči
je to môj raj, v ňom samá hmla
objíma ma a to mi stačí
tromfnúť ju žiadna nehodlá
na ňu nemá v snoch ani jedna
halí mi telo, mokrú tvár
po objatiach je duša smädná
a plná clivých vodných pár
na Lune blúdim hmlou a čakám
kedy z nej vynoríš sa Ty
pokým Tvoj prízrak nevylákam
budem k nej zrakom prisatý
Přečteno 388x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, s.e.n, Holis, el viento, PoeziGirl, Lota, Simísek, labuť, enigman, Marfuša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)