O Jackovi, chandře a snech
S Máchou spočítám mraky
a bránou pod Houskou
pak projdu taky
S Puškinem chandru zapiju
v mlhavém jitru
se proberu
A v duelu pak prohraju
S Jackem toulám se
po hvězdách
A z démonů
už nemám strach
Portský s Xavierem
chci pít
Prolítnout Vesmírem
a snít
Přečteno 353x
Tipy 15
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bíša, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., shakespeares, Kapka, 6thSun, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)