MARNOST . . .
.
Rozmělněnou prsť životů
po březích řeky hlídám
Usazený sentiment
v němž štěstí, radost, bolest i bída
s Láskou v jedno splývá
. . .
Té řeky co plyne v rytmu kyvadla
na skromném orloji času
. . . zdánlivě . . .
bez zvonů
bez figur
bez obrazů . . .
jen tak
jak Život zplozen byl
a vzrostl ze semen
Marné je čekání na Godota . . .
.
Přečteno 332x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Levandule, Lota, WAYWARD, labuť, Jana M., Mbonita, Kubino 2, Lucie Teru, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)