Anotace: ...takhle krásně jsem dnes byla probuzena ...
Krásná báseň, sny jsou krásné jen to probuzení někdy opravdu stojí za to! :)
31.03.2009 15:42:00 | Anne Leyyd
Opravdu krásná báseň, také jsem se zasnil, takže ode mě ST. :-)
13.03.2009 11:30:00 | UCET KE ZRUSENI
Díky za návštěvu u mě a taky za připomenutí se, jinak by mi asi unikla tvá poslední báseň a to by byla škoda. Je totiž líbezná.
11.03.2009 08:49:00 | Dota Slunská
to " tišeji než tiše" ctu posledni dobou nejak moc casto na muj vkus, ale jinak dobre, tip zaslouzeny...
04.03.2009 13:21:00 | saddova