Smutne pribehy byvaji vzdycky kratke, skoda kazdeho mladeho vyhasleho zivota.
04.03.2009 20:46:00 | carodejka
U některých věcí na liter. ambice kašlu, za tím tirákem jsem jen taktak zastavil svou dodávku, naštěstí jsem jen vylil v autě 200 l barvy. Ten kluk dopadl o dost hůře. Nevydržel, ač sanita s doktorem brzdila hned za mnou.
To je totiž ta drobná výhoda nás starších, že můžem psát o tom, co jsme zažili.
04.03.2009 16:48:00 | Zasr. romantik
no dle me tohle moc lit. ambicí nemá, i když je to pravdivé, akorát, že z mopedů je mnohdy něco silnějšího...
04.03.2009 13:16:00 | saddova