Takže je konec?
Anotace: ................................................................................................................
Takže je konec? Má lásko jediná,,
konec všech plánů a marných nadějí?
Už nebude nic? Nepůjdem´ ruku v ruce
přitisklí k sobě, rozkvetlou alejí?
Kde první polibek jsem kdysi dostal,
kdes říkala, že umíš a dáš i víc.
Kde koleje končí a Slunce zapadá,
chtěl bych Ti toho tolik říct.
Ta mince pro štěstí, co měla nás chránit
a lásku a smysl našim dnům dát,
je chladná jak led, je sama bez té Tvé,
snad aspoň ta Tvá bude Tě hřát.
Natrhám fialky, ty nevinné jemné květy,
doma mi ve váze v mých slzách porostou.
Kašlu už na všechno...na příští světy...
s Tebou jsem toužil být...staň se mou nevěstou...
Napsal bych toho víc, však nezbylo nic.
Jen srdce a hlava prázdná. Černá noc.
Miluju, miluju, miluju Tebe,
miluju, miluju, miluju moc.
4.3.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: MášaM, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)