Žlutá místnost
Anotace: Napsáno v nemocnici
Žlutá místnost léky poseta
cítím v ní hlad s žízní dosyta.
Postačujíc mé zhoubné neschopnosti
upoutána na lůžku jsem v té místnosti.
Zpěv ptáků za okny připomíná zvonky vánoční
sama atmosféra dopřává kouzelný cit sváteční.
Potěšené plesá srdce mnohokráte smuteční
a on je přitom jenom ten den páteční.
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)