Den
Anotace: dvě miniatury o koloběhu dní
Den zaťal zuby
bolestí
a neví kudy
z neštěstí
A neví kudy kam a jak
Chvěje se jako zmoklý pták
Po posledním zachvění agonie
pohřební hranou mu půlnoc bije
*
Zase nový den
se zrodil v ptačím křiku
Skončil sen
Slunce vstalo ze zvyku
Den za dnem
koloběh života a umírání
Den dospěl s polednem
Pak slunce se k západní smrti sklání
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, jedam, Maro Deives, Mademoiselle Drea
Komentáře (2)
Komentujících (2)