..OTEC..N.E.OTEC..

..OTEC..N.E.OTEC..

Anotace: ..komentu není třeba, byl by bez skrupulí..a měl by jistě podtext..sarkasmu(to neřkuli)..

Když otec není otec a je z něj mrchožrout,
tak je to smutný příběh, zničených krevních pout..
Když otec není otec a je z něj prospěchář,
tak je to na osudu, jakou dá ději tvář..

Když lhostejnost se změní do nenávistných gest
pak za takové činy, jde dalším krokem trest..
Když prohry nitro ničí a mstou je další tah,
pak zcela evidentní, že „vedle“ otec sáh´..

Když otec není otec, pro přetvářku i strach
tak spravedlnost díl svůj, mu váží na vahách..
Když otec není otcem, pro slabost nebýt muž
tak Bože, kodex citu, mu v srdce vysoustruž..
Autor šuměnka, 04.03.2009
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., j.c., enigman, Cizinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí