Sen na prodej
Zbylo v tobě tolik touhy
sny jsou na prodej
jsou ale dlouhý
s pocitem zkrásní
když prodáváš je po rozednění
když promění
slovo v nahodách
slovo v samotách
jen zbylo v tobě tolik touhy
čas je tunel dlouhý
přesto dál ti schází
platí dluhy
jen doprovází
než se ztratí
jsme tak vzláštní
přeci šťastní
usedá prach
ve všedních náhodách
zbylo v tobě tolik touhy
nastaví své zrcadlo
bez nahrady
řeknu stokrát lásko
vracející vzpomínky
udusají plamínky
pocity těch projevu
na svou adresu
slovo v samotách
slovo mění se v prach
v těch nahodách
zůstává strach
ale
zbylo v tobě tolik touhy
snu na prodej
lásko
Přečteno 308x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, zlomeny srdce, kikis, Tacca, Norma, Lota, Psavec, ni.va, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)