Dveře
Sen se mi zdává
každou noc,
že ve tmě stojím neobutá,
v odřených dlaních
strach a zlost,
po slepu tápu
haló... kdo tam...?
Noc co noc
paže do všech stran
a prsty bloudí plochou chladnou.
- Otevřu, lásko, přísahám!-
Jen kliku najít,
jen to zvládnout...
Náhle však stojím
v nedůvěře
- děsí mě snová odpověď!
Možná to vůbec nejsou dveře.
Možná
je mezi námi
zeď ...
Přečteno 847x
Tipy 39
Poslední tipující: A42, Pamína, Frr, BARBYE, WhiteSkull, bobi bobie, Merlík, Holis, fialová, shakespeares, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)