...
V odraze vodní hladiny
tváří se každý jako nevinný,
osudy vlnící se do ztracena,
pohled němých tváří,
duše v očích, jenž na křídlech
labutích září...
...zůstat, nebo se rozběhnout?
Jen tak, od břehů
- klamně
do pravidelných
životních
okruhů
po vhození oblázku,
myslet pořád jen na - LÁSKU
...kdekoliv...
Přečteno 309x
Tipy 22
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Lenullinka, Holis, fialová, fuu, Kapka, Quigleika, jedam, enigman, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)