Pro
Anotace: ty, co chápou...
sladkost medu
měkkost ženy
snění…
hořkost mořské vody
písku skřípot
v mezizubí
dlení…
horko blízkosti
chlad na pomezí
hranice …
vlhká vůně
slast
co vzlíná
kytice…
růže plná plátků
trny po měsíci
proměnné…
korálky rudé
bdící
neměnné…
vlny
příliv odliv
cíl,
kam se oštěpy a kopí noří
Královna
sebe na perónu
do hraničky složí
osamělá
ošlapaná
prošlé zboží
patní kost
sama sobě
host
v rozestlaném loži
mezi noži
navěky se utáboří
pro smutek i pro radost
Přečteno 336x
Tipy 28
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, René Vulkán, NikitaNikaT., Manon.H, kikis, fialová, děda cestovatel, Štěpina G, Tacca, Levandule, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)