Tak nějak tak
"Vše, co potřebuješ, dáme ti.
PENÍZE, POCHOPENÍ " -
- Děláš si srandu!?
U nás žádné neni.
Je tu jen napětí
a strach! -
STRACH!?"
Není normální!
- Já bych tě!! -
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)