Krátká .....
Každý z nás jsme někdy
trosečníkem .....
opuštěným v moři zvuků ,
slov a lidí ...
Na svém vlastním hrobě tanečníkem
zaslepené oči pravdu neuvidí ...
Každý z nás občas hledá
láhev, do níž dal by se vložit vzkaz ...
"Já a má duše jsme opuštěné ...
Tak někdo
z moře samoty
zachraňte už nás ....."
Přečteno 417x
Tipy 21
Poslední tipující: Pišák, Jiparo, Holis, fialová, Štěpina G, janewe, Psavec, labuť, Mbonita, Levandule, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)