Anotace: ..tak sarkasmus dnes našel si svůj díl..a lásku věčnou zatracovat nehodlám..úsměvný ten, kdo chce být lidumil..a loďkou lásky zve svůj chatrňoučký prám..
Lásko, lásko z hradbami
za ohněstrůjným kráterem,
jen verše tu žijí s námi
nevlídnou ustlaly zem
Na horší se časy blýská,
vášně kruh přeťala sečna
němé zvony má tvá víska
vzdálená jsi,lásko věčná
***
Jiří senior
05.03.2009 07:25:00 | j.c.