IQ tykve
Anotace: Jen mně naštvalo... (není z domova)
Přetrhla se mi v kapse
žížala nahoty
a křičí
dost, už dost!
Všechny své chloupky
dotykových senzorů
rozdala
Zbyl jen citlivý konečník
minulosti?
Že není?
Chyba patologa
nebo jiného loga...
V historii
pošlapaného srdce
logiku nehledejte
Zvracím vám do očí,
zvracím svých stopadesát procent
tolerance,
přes kterou jste chtěl ohnout
krajnici nemorálky
Slova jsou někdy víc
než slušnost
povinné konverzace
A já jsem celá věta,
věta odporu
proti sekeře neslušnosti
tykvovité inteligence
Přečteno 398x
Tipy 33
Poslední tipující: ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., Quigleika, spare, Holis, vapiti, strašidýlko-střapatý, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)