Anotace: takhle to bohužel vypadá posledních pár let v Králově poli, jedné z čtvrtí Brna
Tak takhle Brno neznám, na rohu Palackého a Dobrovského jsem byla jen ve dne, kdy se tam roztahují jen obchůdky s textilem pochybné provenience a herny a sexshopy vypadají docela neškodně...
09.03.2009 19:58:00 | Norma
dobrý...tohle znám...obklíčen dvěmi hospodami a jednou hernou, spávám s tlumiči zvuku na slechách :-)
06.03.2009 07:37:00 | el viento