lišky
Anotace: prostě mi hráblo ;-)
v dálce šumí bory
zelená se les
lišky hrabou nory
včera jako dnes
řeší otázky bydlení
mají v srdci blaho
kdy jen na vás myslí
pomůžou vám snahou
by k penězům jste přišli
najdou správné řešení
pro sebe už mají
bytečky skromné
hezky si je užívají
za penízky drobné
ze zisku nemalého
uvěřte jim prosím
a koruny nasypejte
také svoje nosím
zázrak ale nečekejte
z halíře vloženého
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, 6thSun, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)