Taky jsem trhala lístky kopretin,
má mě rád nemá mě rád,copak já vím?
***Ale co vím - píšeš krásně***
05.03.2009 12:54:00 | Květka Š.
Těžko, přetěžko by se dnes rozhodovalo komisi Nobelovy ceny za literaturu kdo ji má dostat. Jestli Jaroslav Seifert nebo jita.1966, Kapka, Labuť, Marfuša, JA.RO, Jaromila, zasr.romantik,Popelka,hanele m,eroze,markéta hl.,abril los..,Mbonita, Tacca,Bean...
05.03.2009 12:23:00 | René Vulkán