Znovuzrození
Anotace: báseň ze starší doby
Když padá hvězda, smíme si něco přát,
ale o tomhle si mohu nechat pouze zdát.
Již jsem ztratila víru ve hvězdné nebe,
jelikož je lepší věřit v sama sebe.
Je lepší stát se duší samotnou,
než duší ztroskotance, zmatenou...
A proto radši sama zůstanu,
než na samé dno chodidly dostanu.
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)