Jen takový malý detailek místo hádám v dál ve druhé sloce tžam máš v dl.. ;) Tak si to oprav, ať to neruší takovou příjemnou i když trochu smutnou báseňku.. :)) Líbilo se mi to, trochu mi to připomíná některé lidi..
20.05.2009 15:38:00 | Santinan Black