Panta Rhei
Anotace: řecky "Vše plyne". Věnováno lodi a jejím tvůrcům.
.
Pantha Rhei
námořní je jachta
jak sličná dívka
co v lesní tůni
smyslně se cachtá
Když do plachet
svých nabere
vítr, sílu naší Země
zmocní se nás touha
na palubě
snášet
vedro
déšť
i romantiku
krásné širé moře
Vrátit se
v čase zpět
je náš tajný sen
dobrodružství
s přírodou bojovat
na moři my
zkusit chcem
Poděkujme Poseidonu
ať na moři nás uchrání
poděkujme těm co znovu
umožní nám dětsky snít
.
Přečteno 425x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, hezule, Skalsky Pavel, labuť, enigman, Mbonita, WAYWARD, Íá, LucQa, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)