..nepopsatelná..

..nepopsatelná..

Anotace: ..jako pocta ženě, která ovládá kouzlo rovnováhy..těžko jsem hledala slova..našla - či nenašla - posuďte záhy..

Ulehla jsem spokojeně. Ústa oněměla..
Tělo mé se ocitnulo na hranici snů
Vlny horka rozedmuly řečiště žil zcela
Zahnaly stres i vší chandru zamlžených dnů..

Rychlá cesta v jiné světy, možná do nirvány
vzala mi dech s myšlenkami. Zůstal kouzla JaS
Blaho slastné rozlilo se na všeliké strany
Barevný svět rozstříkl se do nebeských krás..

Z dálky hudba tichá zněla, jako dozvuk děje
Prožitky se předháněly ve svých gradacích
Dlaně umné vyháněly z duše beznaděje
Kaleidoskop uvolnění hledal v pekle hřích..

Blaho s chutí neskutečna. Chvíle dokonalá
Kluzký dotyk na pokožce měl svůj daný řád
Droga drog a závislosti (kéž bych ji dřív znala)
rostoucí chuť být tam znovu podněcuje hlad..

Dozvuk všeho dohromady extázi se blíží
Odměnou je okamžitá porce proměny
Každičkému dostupná je téměř bez obtíží..
Zkusila jsem totiž masáž lávokameny..
Autor šuměnka, 05.03.2009
Přečteno 330x
Tipy 15
Poslední tipující: Špáďa, Jana M., Holis, Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán, labuť, enigman, Mbonita, Marfuša, ni.va, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já jsem byl napjat až do posledního slova, co že to žena tvého věku, plná zkušeností tak vzrušujícího objevila, že to doposud nepoznala...

19.11.2010 02:59:00 | Špáďa

S napětím jsem očekávala, o co vlastně půjde a závěr byl překvapivý.

19.03.2009 09:59:00 | Jana M.

Nabyté obrazy a přirovnáními až po okraj. Rozhodně jsem se při čtení nenudil a závěr mě příjemně překvapil.

06.03.2009 08:01:00 | René Vulkán

moc hezké zamyšlení

05.03.2009 16:41:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí