spotřebiče
Skvělé
..co se štěstí týče
vždyť spotřebiče
jsou levnější než dřív
koupil jsem káru za tři míče
a jako bonus basu piv
Že věci běžný spotřeby
pomalu kynou
hledejte žílu jinou
mojí to netrhá
mám firmu systém HÁ
jsem dávno za vodou
mám přec tu bednu
a dolů nedohlédnu
Skvělé
..co se štěstí týče
chce se mi nahlas křičet
ale neuslyší
víš?Jsem přece výš
a myším sem tam něco hodím
když omarodím
jako blahorodí.
Skvělé
...to je celé
a komu se to nelíbí
a chtěl by hledat ňákej vzdor
ať políbí si monitor.
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero, Psavec, Mbonita, raďo, Kapka, gentoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)